2019 is voor mij het jaar dat ik mijn AOW gerechtigde leeftijd bereik en ik ook daadwerkelijk en wel op  1juli stop met werken als haptotherapeute.

In mijn oude praktijkruimte in Qi, inmiddels omgetoverd tot haar werkruimte,  zal Renata Schoneveld  vanaf 1 juli werkzaam zijn als haptotherapeute..

Voor meer informatie over haar en als je wilt zien of zij  wat  voor jou zou kunnen betekenen, kijk dan op haar website : www.schoneveldhaptotherapie.nl 

.

 

 

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je nog iets bespreken met mij dan kun je  mij uiteraard nog bellen tel. 06-53987731 of mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .   

 

Privacyverklaring  Heijs haptonomie : Praktijk voor haptotherapie en  zwangerschapsbegeleiding   van  Inge Heijs.

Om u te informeren hoe ik met uw persoonsgegevens om ga , die van belang zijn voor mijn praktijkvoering en behandelingen heb ik onderstaande privacyverklaring opgesteld. 

 

Contactgegevens:

Heijs Haptonomie, 

praktijkeigenaar Inge Heijs

Amsterdamseweg 3812RP, Amersfoort

telefoon :06-53987731                                                                                                                                                                                                      

 

 E-mail: info @heijshaptonomie.nl   

 Websitewww.heijshaptonomie.nl

 

De praktijk verwerkt een aantal gegevens:

NAW gegevens : Voornaam, voorletters, achternaam , adres, geboortedatum, deze worden gebruikt bij de administratieve afhandeling  van de gemaakte sessies. Verder leg ik telefoonnummer en emailadres vast , dit in het belang van bereikbaarheid in geval van wijziging afspraken enz.

 

Bijzondere persoonsgegevens zoals : leefsituatie, beroep , aanleiding consult, voorgeschiedenis, familieomstandigheden ,life events , andere hulpverleners, de hulpvraag, medicatie . Deze informatie is bedoeld om inzicht te krijgen in de problematiek en achtergronden daarvan waarmee u als cliënt bij mij komt. Deze informatie is ook uitsluitend daarvoor bedoeld en zal niet gedeeld worden met derden. Mocht dit toch noodzakelijk zijn bijv. naar verwijzer of huisarts, zal ik daar vooraf toestemming voor vragen.

NAW gegevens worden digitaal opgeslagen op mijn PC , die voldoende beveiligd is met wachtwoorden. Kopieën van deze gegevens  op USB liggen in een veilige plek .

Bijzondere persoonsgegevens worden niet digitaal maar schriftelijk opgeslagen samen met de verslagen van de sessies. Deze informatie ligt opgeslagen in archiefkast in een met alarm bewaakte omgeving.

 

 

Om onze digitale vastgelegde gegevens veilig te stellen heb ik met bedrijven die toegang nodig kunnen hebben , voor reparatie of herstel tot mijn computer , verwerkersovereenkomsten afgesloten.

 

Rechten:

U heeft het recht om bij de praktijk een verzoek in te dienen om uw persoonsgegevens in te zien. Neemt u daarvoor contact op met mij via mail of telefoon, dan spreken we af op welke manier dit kan plaatsvinden.

 

Mailcontact: voor het uitwisselen van mails met mogelijke  NAW en of bijzondere persoonsgegevens wordt een mogelijkheid geboden om dat versleuteld te doen. 

 

Dit is de tweede versie van mijn privacyverklaring  ( d.d. 1 juni 2018) , het is goed mogelijk dat er nog zo nodig nog aanpassingen komen.

 

 


Lid VVH Reg.nr. 440A Opgenomen in
register GZ-Haptotherapeuten
Lid Vereniging Haptonomische Zwangerschapsbegeleiders VHZB
AGB code zorgverlener 90031712 AGB code praktijk 90010638
Kamer van Koophandel nr. 27346628